Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αυτόν τον σύντομο χαιρετισμό θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην ιστοσελίδα μας, την οποία ελπίζω να βρείτε αρκετά κατατοπιστική όσον αφορά την διαχείριση των αποβλήτων του ιατρείου σας.

Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω, μέσα από την πλοήγηση αυτή, τις υπηρεσίες μας, σαν αποτέλεσμα της προσωπικής μου εμπειρίας στον τομέα, που ξεκινά από το 1995 σαν Οδοντίατρος στο εξωτερικό (Βόρειος Ιταλία με υποχρεωτική διαχείριση αποβλήτων από το 1990) αλλά και σαν ιδιοκτήτης εταιρίας με αυτό το αντικείμενο εδώ στην Ελλάδα, από το 2003.

Σαν Οδοντίατρος, αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες ενός συναδέλφου, στον τομέα αυτό, όπως  αντιλαμβάνομαι και το οικονομικό βάρος που αυτή η υποχρέωση συνεπάγεται, αυτή την δύσκολη περίοδο.

Γι’ αυτό τον σκοπό και για την αποφυγή προστίμων, φροντίζουμε να σας καλύψουμε προσφέροντας αξιόλογες υπηρεσίες, σε προσιτή τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εκπαίδευση σχετικά με την διαχείριση των αποβλήτων μέσα στο ιατρείο, είτε με το σχετικό βίντεο που θα βρείτε στο site μας, είτε στο ιατρείο σας από τους συνεργάτες μας, ενώ το τηλεφωνικό μας κέντρο μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά.

Είμαστε ταυτόχρονα και στην δική σας θέση και γι’ αυτό τον λόγο μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.

Ελπίζοντας ότι θα έχουμε την δυνατότητα να αποδείξουμε όσα σας υποσχόμαστε, ευχόμαστε να συνεχίσετε να δίνετε χαμόγελα στους ασθενείς σας.

Με εκτίμηση,
Ο διαχειριστής της Envirodent
Ευστάθιος Γ. Τσιγκρής
Οδοντίατρος

envirodent logo

Υ.γ: Μην διστάσετε, σήμερα κιόλας, να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.
Θα είναι χαρά μου να σας εξυπηρετήσω προσωπικά σε όποια απορία έχετε σχετικά με την διαχείριση των αποβλήτων σας.