Σημαντικό παράγοντα στην λειτουργία της εταιρίας μας αποτελεί ο σεβασμός στο περιβάλλον και τον συνάνθρωπο.

Πρώτο σταθμό εκδήλωσης της εταιρικής μας κοινωνικής ευθύνης αποτέλεσε η κοινή προσπάθεια με τον Δήμο Αμαρουσίου www.maroussi.gr  (πρώτη στα χρονικά) της συλλογής φαρμάκων από τους κατοίκους του Δήμου, ώστε να οδηγηθούν σε καταστροφή τα ληγμένα φάρμακα και να διατεθούν στους έχοντες ανάγκη, μέσω του Κοινωνικού ιατρείου του Δήμου τα μη ληγμένα. Παρακάτω δείτε την αφίσα της δράσης εκείνης με την τότε ονομασία της εταιρίας μας Stat Hellas και την ευγενική χορηγία του Θεραπευτηρίου “Υγεία” (www.hygeia.gr)

Μια δράση στην οποία ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, σαν Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (www.isathens.gr) έδωσε Πανελλήνιο χαρακτήρα με την αρωγή της Εκκλησίας της Ελλάδος, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ (www.skai.gr) και των υπόλοιπων Δήμων που έχουν εως τώρα συνεργαστεί. Η εταιρία μας παραμένει πιστή στην αρχή της προσφοράς και στο έργο αυτό και διατίθεται να συνεργαστεί αφιλοκερδώς με όποιον φορέα επιθυμεί να προχωρήσει σε παρόμοιες δράσεις.

2. Με αφοσίωση και συγκίνηση παρακολουθούμε τόσα χρόνια το έργο που επιτελεί ο Οργανισμός “Το Χαμόγελο του παιδιού” (www.xamogelo.gr) γιατί, σαν γονείς, πιστεύουμε ότι ένα παιδί πρέπει μόνο να χαμογελάει. Με την μικρή μας συμμετοχή, ατομικά έχουμε συμβάλλει στο έργο αυτό. Σήμερα η ENVIRODENT έχει την τιμή να συνεργάζεται επίσημα με “Το Χαμόγελο του παιδιού”, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στα σημεία που ο Οργανισμός παρέχει ιατρική βοήθεια σε παιδιά. Σε όλα τα σημεία παρουσίας του “Χαμόγελου”, η ENVIRODENT με το δίκτυό της, θα είναι και αυτή παρούσα για την αποκομιδή των αποβλήτων που προκύπτουν από τον εμβολιασμό και την ιατρική φροντίδα των παιδιών. Είναι επιθυμία μας να συμβάλλουμε με ότι μέσο διαθέτουμε σε δράσεις, πράξεις, πρωτοβουλίες αρωγής σε όποιον έχει ανάγκη.

3. Μια μικρή ένδειξη θαυμασμού για το έργο των Γιατρών του Κόσμου, είναι η συνεργασία μας, ατελώς, στην διαχείριση των αποβλήτων των ανά την Ελλάδα μονάδων της οργάνωσης.

www.mdmgreece.gr