Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Κάθε αλλαγή ή ακύρωση χωρίς αποδοχή από τη διεύθυνση του καταστήματος, θα είναι άκυρη. Σε κάθε περίπτωση, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας, με κάθε επιφύλαξη των δικαιωμάτων της Envirodent.gr.

Επιστροφές/ Ακυρώσεις

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Οι Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο (αντίγραφα αυτών).

Στην περίπτωση που το προϊόν έχει βλάβη/ πρόβλημα, ο αγοραστής επικοινωνεί το αργότερο εντός 7 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, με την επιχείρησή μας, αναφέροντας την αιτιολόγηση επιστροφής. Μετά την παρέλευση των 7 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, η διεύθυνση του καταστήματος δε δέχεται επιστροφές.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πλην των παραπάνω, οι επιστροφές δε θα γίνονται αποδεκτές από την Envirodent.

Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας του αγοραστή, το προϊόν αντικαθίσταται με χρέωση του κόστους μεταφοράς στον αγοραστή.

Σε καμία περίπτωση αν το προϊόν δεν επιστραφεί στην εταιρεία για να περάσει από τεχνικό έλεγχο (10-14 μέρες από την ημέρα παραλαβής) δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση του.